Saturday, April 12, 2014

Ελπίζω να σας αρέσει το blog. Περιμένω τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τα δικά σας αγα


Ελπίζω να σας αρέσει το blog. Περιμένω τα σχόλια σας, τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τα δικά σας αγαπημένα θέματα που θα θέλατε να δείτε αναρτημένα στο blog, μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε στο mail panos13xar@hotmail.com και στο προφίλ του facebook http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000465084662 . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Η ένταση ενός pixel εκφράζεται μέσα σε συγκεκριμένο εύρος μεταξύ ενός κατώτατου και ενός ανώτατου ορίου, χωρίς αποκλεισμούς. Αυτή η σειρά εκπροσωπείται σε έναν αφηρημένο τρόπο όπως και μια σειρά από 0 (πλήρης απουσία, μαύρο) gmrske και 1 (συνολική παρουσία, λευκό), gmrske με τις τυχόν κλασματικών τιμές στο μεταξύ. Αυτή η σημειογραφία χρησιμοποιείται σε επιστημονικές εργασίες, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν προσδιορίζει τι «μαύρο» ή «λευκή» είναι από την άποψη της χρωματομετρία. Μια άλλη σύμβαση πρέπει να χρησιμοποιείται ποσοστά, τόσο της κλίμακας στη συνέχεια από 0% έως 100%. Αυτό είναι που χρησιμοποιείται για μια πιο διαισθητική προσέγγιση, αλλά αν μόνο ακέραιο χρησιμοποιούνται οι τιμές, η γκάμα περιλαμβάνει συνολικά μόνο 101 εντάσεις, οι οποίες είναι ανεπαρκείς για να αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ κλίση του γκρι. Επίσης, ο εκατοστημόριο συμβολισμός χρησιμοποιείται σε εκτυπώσεις για να δηλώσει πόσο μελάνι απασχολείται στην halftoning, αλλά στη συνέχεια η κλίμακα έχει αντιστραφεί, gmrske είναι 0% για το χαρτί λευκό (όχι μελάνι) και 100% ένα στερεό μαύρο (πλήρης μελάνι). Στην επιστήμη των υπολογιστών, αν και οι διαβαθμίσεις του γκρι μπορεί να υπολογιστεί μέσω των ρητών αριθμών, τα pixels εικόνας gmrske αποθηκεύονται σε δυαδική, κβαντισμένη μορφή. Ορισμένοι νωρίς grayscale οθόνες μπορεί μόνο να εμφανιστεί σε δεκαέξι (4 -bit) διαφορετικών αποχρώσεων, gmrske αλλά σήμερα γκρι εικόνες (π.χ. φωτογραφίες) που προορίζονται για την οπτική απεικόνιση (τόσο στην οθόνη τυπωμένα και) είναι συνήθως αποθηκεύονται gmrske με 8 bit ανά pixel δείγματος, το οποίο επιτρέπει στους 256 διαφορετικές gmrske εντάσεις (π.χ., αποχρώσεις του γκρι), να καταγράφονται, κατά κανόνα σε μια μη-γραμμική κλίμακα. Η ακρίβεια που προβλέπονται από την παρούσα μορφή μόλις και μετά βίας επαρκεί για να αποφευχθεί η ορατή banding εκθέματα, αλλά πολύ βολικό για τον προγραμματισμό, λόγω του γεγονότος ότι ένα pixel καταλαμβάνει στη συνέχεια μία μόνο byte. Τεχνικές χρήσεις (π.χ. στην ιατρική απεικόνιση ή τηλεπισκόπηση εφαρμογές) απαιτούν gmrske συχνά περισσότερο τα επίπεδα, να κάνει πλήρη χρήση του αισθητήρα ακρίβειας (συνήθως 10 ή 12 bits ανά δείγμα) και να προφυλαχθούν από τα λάθη roundoff σε υπολογισμούς. Δεκαέξι bit ανά δείγμα (65.536 επίπεδα) είναι μια βολική επιλογή για τις χρήσεις αυτές, οι υπολογιστές διαχειριστεί 16-bit λέξεις αποτελεσματικά. Το TIFF και η PNG (μεταξύ άλλων) μορφές αρχείων εικόνας υποστηρίζει 16-bit grayscale εγγενώς, gmrske αν και περιηγητές και πολλά προγράμματα απεικόνισης τείνουν να αγνοούν το χαμηλό σειρά 8 bits του κάθε pixel. Δεν έχει σημασία τι pixel βάθος είναι η χρήση, η δυαδική παραστάσεις υποθέσουμε ότι 0 είναι μαύρο και η μέγιστη τιμή (255 στα 8 bpp, 65.535 σε 16 BPP, κλπ.) είναι λευκό, εάν δεν έχει σημειωθεί.
40 φυσικοί gmrske παράδεισοι (1) HSL and HSV (1) Photoshop σε μαύρο και άσπρο (1) Έτσι θα είναι τα αεροπλάνα του μέλλοντος (1) Αγωγή στα μέσα επικοινωνίας (1) Αναπαράσταση του Δίολκου (1) Αριθμητική παραστάσεις (1) Γιατί Επεξεργασία στο LAB; (1) Γραφίστας (1) Εικόνα (1) Εκπαίδευση...Εν Πλω (1) Ερχεται ευρωπαϊκή «καμπάνα» για τα οπτικοακουστικά μέσα (1) Η αποχρώσεις του γκρι (1) Η ιστορία μιας φωτογραφίας (1) Η ιστορία της φωτογραφίας (1) Ηλεκτρονικά επιχειρησιακά μέσα (1) Ιστορία μιας φωτογραφίας.. gmrske (1) Ιστορία gmrske των ψηφιακών μέσων (1) Κινηματογραφικά Θέματα (1) Κολάζ (1) Λαογραφικό Μουσείο gmrske Ξάνθης (1) Μάθετε Photoshop (1) Μαθήματα χρήσης των νέων μέσων από ... τις πολυεθνικές (1) Μετατροπή χρωμάτων σε αποχρώσεις του γκρι (1) Νέα εποχή για τα οπτικοακουστικά μέσα στην Ευρώπη (1) Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥ (1) Οι ύφαλοι για τους πειρατές του Διαδικτύου (1) Οπτικοακουστικά (1) Οπτικοακουστικά μέσα (4) Οπτικοακουστική Παιδεία (1) Περί Ζωνικού Συστήματος (1) που θα την βρω αυτή την κορνίζα (1) Πού είναι η γραμμή; (1) προιστορία της φωτογραφίας (1) Σεμινάρια (1) Συνέδρια (1) Τα Μυστικά του Παρθενώνα (1) Τεχνολογία επικοινωνιών (1) Φωτογράφος (2) Φωτογραφία ψηφιακή (2) Φωτογραφία... μια ιστορία gmrske ένα ταμπού (1) Φωτογραφίες Άκολη (2) Φωτογραφίες Ίμπιζα (1) Φωτογραφίες Αίγινα (1) Φωτογραφίες Αίγινα ναός της Αφαίας (1) Φωτογραφίες ακρωτήρι gmrske του Δράστη (1) Φωτογραφίες Αλεξάνδρεια (1) Φωτογραφίες Αμοργός (1) Φωτογραφίες απ όλη την Ελλάδα (1) Φωτογραφίες Βιέννη (1) Φωτογραφίες Βουδαπέστη (1) Φωτογραφίες γέφυρα Καρόλου (2) Φωτογραφίες Γιάννενα (1) Φωτογραφίες Δημητσάνα (1) Φωτογραφίες Δωδώνη (1) φωτογραφίες Ζάκυνθος (1) φωτογραφίες Κέα (1) Φωτογραφίες Κέρκυρα (1) Φωτογραφίες Κωνσταντινούπολη (1) Φωτογραφίες Κως (1) φωτογραφίες Κύθηρα (1) Φωτογραφίες Λίμνη Πλαστήρα (1) φωτογραφίες Λευκάδα (1) Φωτογραφίες Λισαβόνα (1) Φωτογραφίες Λονδίνο (1) Φωτογραφίες Μόναχο (1) Φωτογραφίες Μύκονος (1) Φωτογραφίες Πάρος (1) Φωτογραφίες Πάτμος (1) Φωτογ

No comments:

Post a Comment